MUSTELA - DESPRE PIELEA NORMALĂ A BEBELUȘULUI

Pielea normală a bebelușului este moale, suplă și mătăsoasă la atingere. Nu are neregularități sau semne evidente de uscăciune sau sensibilitate.

 

Pielea bebelușului tău este un înveliș de protecție împotriva lumii exterioare. Este, de asemenea, o sursă de interacțiune și emoție în legătură cu fiecare dintre simțurile bebelușului tău. Deoarece pielea oferă protecție și ajută la dezvoltarea senzorială, ea necesită îngrijire specifică și întreaga voastră atenție din momentul în care se naște bebelușul.

 

Cum recunoști pielea normală a bebelușului

 

Pielea normală a bebelușului este moale, suplă și mătăsoasă la atingere. Nu are neregularități sau semne evidente de uscăciune sau sensibilitate.

 

Înțelegerea pielii normale a bebelușului

 

Pielea bebelușului tău este atât de frumoasă și perfectă, însă și extrem de delicată.

 

La naștere, bebelușii au o barieră cutanată imatură. Pielea lor este extrem de delicată și vulnerabilă la atacurile externe zilnice și nu atinge primul stadiu de maturitate până la vârsta de doi ani.

 

Între naștere și vârsta de doi ani, pielea unui bebeluș nu este încă în măsură să păstreze nivelul optim de hidratare necesar pentru funcționarea corectă a celulelor sale.

 

Pielea sa are o neașteptată sursă de putere la naștere: o rezervă de celule stem, unică pe parcursul întregii vieți, care permite pielii să se regenereze toată viața, dar extrem de vulnerabilă și fragilă până la vârsta de doi ani.

 

Natura specială a pielii bebelușului comparativ cu cea a adultului a fost dovedită științific, datorită unui program de cercetare Mustela fără precedent, care se întinde pe mai bine de un deceniu și care a studiat pielea bebelușilor din primele zile de viață.

 

Nevoile pielii normale a bebelușilor

 

Pentru a aborda complet nevoile pielii normale a bebelușului, cercetătorii Mustela au dezvoltat un ingredient activ natural: Avocado Perseose.

 

Aliatul perfect al pielii bebelușilor, Avocado Perseose funcționează ca un scut pentru a o proteja de atacurile exterioare. El ajută în mod activ la dezvoltarea barierei cutanate, ajută la menținerea nivelului de hidratare a pielii în timp ce protejează rezervele celulare ale pielii împotriva agresiunilor zilnice.

 

Un ingredient activ natural patentat și protector, care este rezultatul cunoștințelor Mustela, acționând în armonie perfectă cu pielea bebelușului și combinând toleranța maximă cu eficacitatea dovedită clinic.

 

Hidratarea pielii bebelușului de la naștere oferă protecție, dezvoltare senzorială și stare de bine, zi după zi. Este o rutină simplă care este dovedită științific că ajută bebelușul să crească și să se dezvolte corect.

 

Descoperă gama de produse Mustela pentru pielea normală a bebelușilor și copiilor

 

Descoperiți gama de produse de îngrijire a pielii normale Mustela, o linie completă de produse de curățare, igienă și îngrijire, concepute pentru a proteja pielea delicată și fragilă a sugarilor, bebelușilor și copiilor zilnic.

 

Testate sub supraveghere pediatrică și dermatologică, produsele Mustela combină eficacitatea și toleranța cu plăcerea unui miros unic.

produse mustela pentru bebelusi cu piele normala