Ce este Belinal® ?

Belinal® este denumirea patentată a extractului standardizat de Abies alba mill. (brad argintiu) recoltat sustenabil și ecologic din pădurile din Slovenia. Extractul de Abies alba mill. este un supliment nou, recunoscut de către EFSA în iulie 2017. Belinal® este recomandat de experți ca fiind sigur și eficient.

 

De ce este Belinal® special ?

 

Belinal® este un antioxidant exceptional

 

potential orac belinal

 

 

Trăim într-o lume poluată. Gândește-te la gazele de eșapament, coloranți alimentari, pesticide, poluare electromagnetică. Toate acestea generează radicali liberi care ne deteriorează sănătatea.

Pentru compensarea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi trebuie să acționăm conștient prin suplimentarea dietei cu antioxidanți potenți (cum este Belinal®) și detoxifierea activă a organismului (ex. Vitamina C).

 

Graficul de mai sus reprezintă ORAC (oxygen radical absorbance capacity / capacitatea de absorbție a radicalilor de oxigen). Belinal® are potențial antioxidant puțin mai mare chiar decât resveratrol, de două ori mai mare decât vitamina E și de 4 ori mai mare decât ceaiul verde.

 

Fiind un antioxidant excepțional Belinal® are numeroase beneficii pentru sănătate.

 

3 motive să iei și tu Belinal®

 

1  –  Reducerea semnificativă a oboselii

 

Administrarea a 150mg extract de Abies alba mill. (Belinal®) a arătat o reducere a oboselii cu 38% după doar 14 zile de administrare.

 

reducerea oboselii cu belinal

 

Rezultatele sunt excepționale într-un timp atât de scurt deoarece Belinal® reglează eficient procesele redox din organism.

Formula propusă pentru reducerea oboselii o găsiți aici: Belinal® superior

 

belinal superior

 

 

2  –  Controlul eficient al glicemiei

 

75mg extract de Belinal® inhibă enzimele alfa-amilază și alfa-glucozidază responsabile de metabolizarea carbohidraților. Această inhibare a enzimelor se traduce prin menținerea nivelurilor sănătoase de glicemie.

Belinal® reduce hiperglicemia postprandială indusă de meniurile bogate în carbohidrați cu până la 35% (studiu controlat placebo, comparat cu medicament antidiabetic de prescripție).

 

indice glicemic

 

 

Pentru controlul zilnic al glicemiei se administrează 75mg extract Belinal® de două ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele mai consistente.

Preparatul Belinal® destinat controlului glicemiei: Belinal® Glucovezi aici

 

belinal gluco

 

 

3  –  Protejează sistemul cardiovascular, contribuie la menținerea nivelului normal de cholesterol, inhibă formarea plăcilor aterosclerotice

 

Ateroscleroza este un precursor important al bolilor cardiovasculare și poate fi descrisă ca fiind o inflamație cronică a pereților arteriali cauzată de acumularea macrofagelor și colesterolului rău (LDL cholesterol).

Într-un studiu “in-vivo” Belinal® a demonstrat o reducere a formării plăcii aterosclerotice cu până la 80%.

 

formarea placilor aterosclerotice vs belinal

 

Administrarea pe termen lung a 80-120 mg extract de Belinal® poate avea efecte excelente asupra sănătății inimii și vaselor sanguine.

 

Preparatul Belinal destinat sănătății arterelor: Belinal® cholesterolvezi aici

 

belinal cholesterol

 

Vezi aici toate produsele Belinal®

 

 

 

 

Belinal® are efecte exceptionale asupra pielii: reducere cu 34% a ridurilor și 41% a petelor pigmentare. Află mai multe aici

 

Citeste si alte articole Efarmacie.ro. Click aici

 

Articol scris de Farmacist Andrei Fülöp – efarmacie.ro

 

Imagine de Walter Bieck de la Pixabay