Vacanța de vară. Cum ne pregătim pentru ea?

În medie, petrecem 30 de ore pregătindu-ne pentru vacanța de vară, alegând hoteluri, bilete de avion și costumul de baie potrivit. Dar câți dintre noi ne dedicăm timp să gândim kit-ul de vitamine necesar pentru a ne menține sănătatea și vitalitatea, cu alte cuvinte pentru a pregăti terenul pentru zilele cu sangria, nopți albe și răsărituri de soare?

Respectarea rutinei de sănătate este la fel de importantă ca aplicarea SPF-ului. Am întocmit pentru tine top 3 vitamine și minerale pe care e indicat să le ai la nevoie pentru a profita maxim de zilele de concediu.

 

Eroul energiei – suplimentele cu Fier

Două săptămâni de excursii, petreceri, cumpărături îți pot afecta nivelul de energie sau starea de spirit. Nu îți compromite planurile din cauza oboselii, poți evita cu ușurință epuizarea prin creșterea nivelului de fier din organism.

Extrem de critic pentru viața umană, fierul joacă un rol central în formarea globulelor roșii din sânge, care transportă oxigenul în jurul corpului. În plus, fierul funcționează în mai multe enzime cheie implicate în producția de energie și metabolism.

 

 

Poți încerca: Iron 10 Spray Oral

 

Fii Zen cu MagneZen – suplimentele cu Magneziu

Dacă intenționezi să consumi alcool sau cafea în timpul zborului, nu uita să iei un supliment cu magneziu deoarece atât alcoolul, cât și cafeaua scad nivelul de magneziu al organismului.

Corpul nostru folosește magneziu pentru funcția musculară și nervoasă, pentru controlul glicemiei și pentru producerea de energie. Nivelurile scăzute de magneziu pot avea un impact asupra ciclului tău de somn. Folosește acest mineral ca parte a rutinei de culcare pentru a ajuta corpul dar și mintea să se relaxeze și să se odihnească.

 

 

Poți încerca: suplimentele cu magneziu

 

Cu D mare de la Distracție – suplimentele cu Vitamina D

Dacă te îndrepți către clime mai însorite, s-ar putea să te aștepți să obții suficientă vitamina D din soare. Cu toate acestea, înnorarea, conținutul de melanină al pielii și utilizarea de protecție solară pot avea impact asupra capacității organismului de a sintetiza în mod natural vitamina D.

Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor, a dinților și a mușchilor, ajutând la imunitate.

 

Poți încerca: Suplimentele cu vitamina D

 

În cele din urmă, o vacanță reușită se construiește acasă și se trăiește oriunde, alături de oamenii dragi!

 

Vrei să citești mai mult?

Nu ai energie, te-ai gândit că poate faci ceva greșit? vezi aici  continuarea 

Găsești dificil să păstrezi motivația peste zi? vezi aici  continuarea

 

Sursă articol

https://betteryou.com/blogs/health-hub/travel-essentials