Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal 

Valabilă din 25 Mai 2018

 

 

Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi.

Prin acest document vă informam asupra modului în care noi prelucram datele dumneavoastra precum si asupra drepturilor pe care le aveti in baza Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal, EU 679/2016, GDPR.

  1. Cine suntem?

SC Medfusion S.R.L. este o societate cu sediul in Cluj-Napoca str.Sesului nr.4, Bl. S4, ap.10, Romania, CUI RO31041639, J12/3428/2012 si care functioneaza in conformitate cu legile din România

  1. Ce tip date prelucram?

In vederea procesării comenzii dumneavoastra, a comunicarii de materiale in scop de marketing, sunteti de acord sa ne incredintati un minim necesar de date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume si prenume, adresa, numar de telefon.

Va rugam sa NU ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

  1. Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs.vor fi colectate si prelucrate de noi pentru unul din urmatoarele scopuri:

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. exprimat prin formularea comenzii sau expres în sensul transmiterii de material publicitare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privindProtectiaDatelor).

  1. Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de societatea noastră.

In vederea onorarii comenzilor datele dumneavoastra pot fi transmise furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plată/bancare sau furnizorilor de servicii de marketing.  

Datele dumneavoastra vor fi transmise si furnizorilor de servicii de contabilitate in vederea indeplinirii indatoririlor legale cu privire la documentele contabile.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate unor terte persoane și nici nu vor fi procesate în afara spațiului UE.

  1. Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada raporturilor noastre contractuale/abonarii la newsletter, iar în cazul în care dispozițiile legale ne obliga la pastrarea datelor pe un anumit interval de timp, pe durata acestui interval (ex.actele contabile se patreaza potrivit legii contabilitatii pentru o perioada de 10 ani).

Daca datele cu caracter personal nu ne mai sunt necesare pentru a ne respecta obligatiile contractuale sau dispozitiile legale, acceste date vor fi sterse in mod periodic.

  1. Care sunt drepturile dvs.?

In calitate de persoana vizata, in anumite conditii, aveti urmatoarele drepturi:

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, ne puteti contacta la adresa:  office@efarmacie.ro

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata la 25 Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a o modifica periodic.