Magazin
Cosul tau

Lactase Enzymes (30 tablete), Kal

Lactase Enzymes (30 tablete), Kal
Lactase Enzymes (30 tablete), Kal
Call Center
Luni – Vineri 08:00 – 18:00
Sâmbătă 09:00 – 12:00
Livrare
Curier Rapid – 14,90 Lei
Gratuit comenzi peste 300 Lei
82,63 Lei
Fără TVA: 75,81 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Cod produs: KALK0015

Avantaje

º poate fi administrat in dietele vegetariene/vegane si la administrarea suplimentelor ce pot contine urme de lactoza
º contine lactaza din Aspergillus oryzae (furnizand 10 000 FCC ALU [100 000 ALU/g]), proteaza (furnizand 500 FCC HUT [5000 HUT/g]) si lipaza (5000 FIP/g), enzime provenite din sursa fungica
º adaos de vitamina D3 (colecalciferol) din drojdie

Efecte si beneficii 

Lactaza este enzima necesara organismului pentru digestia lactozei (lactoza este glucidul regasit in lapte si in alimentele derivate din acesta). O mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva dupa consumul de lactate. In copilarie exista un nivel mai mare de lactaza in organism, insa nivelul se reduce odata cu inaintarea in varsta si necesita un aport suplimentar.

  • imbunatatirea digestiei lactozei la persoanele care au dificultati in ceea ce priveste digerarea produselor lactate*

*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 4500 unitati FCC (Food Chemicals Codex), conform Regulamentului (UE) 432/2012.

Compozitie

Lactaza(Aspergillus oryzae)(furnizand 10 000 FCC ALU [100 000 ALU/g])100 mg

Proteaza (furnizand 500 FCC HUT [5000 HUT/g])(sursa fungica)100 mg

Lipaza(furnizand 500 FCC FIP [5000 FIP/g])(sursa fungica)100 mg

Vitamina d3 (colecalciferol)(din drojdie)25 mcg

Mod de administrare

Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Toleranta la lactoza este variabila. Solicitati recomandari in ceea ce priveste rolul acestei substante in dieta.

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.