Magazin
Cosul tau

neutrient-magnesium

Nutri-Nano CoQ-10 3.1x 50 capsule moi

Nutri-Nano CoQ-10 3.1x 50 capsule moi
Momentan indisponibil
Nutri-Nano CoQ-10 3.1x 50 capsule moi
Call Center
Luni – Vineri 08:00 – 18:00
Sâmbătă 09:00 – 12:00
Livrare
Curier Rapid – 14,90 Lei
Gratuit comenzi peste 300 Lei
249,44 Lei
Fără TVA: 228,84 Lei
  • Stoc: Momentan indisponibil
  • Cod produs: SOAR0087

COENZIMA Q-10 (CoQ-10) se regăsește in fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizează pentru a produce energia ATP necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor.

Este produsă de organismul uman și este necesară pentru funcționarea de bază a celulelor. S-a observat faptul că nivelurile de CoQ-10 scad odată cu inaintarea in varstă, fiind reduse in cazul persoanelor cu afecțiuni cronice.

Coenzimele ajută enzimele să funcționeze corespunzător pentru a digera alimentele și a indeplini alte funcții ale organismului, inclusiv protejarea inimii și a mușchilor scheletici. Tehnologia Nutri-Nano este o tehnologie patentată, ce transformă substanțele nutritive solubile in grăsime in substanțe amfifile (solubile atat in grăsime cat și in apă), beneficiind astfel de o absorbție fără precedent, ce conduce la o mai bună biodisponibilitate și eficiență superioară.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură:Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinonă) 30 mg

Ambalaj: 50 capsule moi

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun