Magazin
Cosul tau

neutrient-magnesium

Despre noi

efarmacie.ro logo

  Pentru un plus de sănătate

 

Magazinul tău online cu suplimente, cosmetice și produse Bio pentru o viață mai sănătoasă

 

 

De ce noi?

 

Credem cu tărie că răspunsul la multe dintre provocările legate de sănătate îl găsim în natură, iar prin intermediul magazinului nostru eFarmacie.ro încercăm să oferim cele mai valoaroase răspunsuri, la unele dintre cele mai importante întrebări: Ce să fac că să fiu bine? Ce să mănânc că să fiu bine?

 

1. Fară a avea pretenția de a le ști pe toate, serviciul nostru clienți este, după părerea noastră, cel mai bine pregătit să iți ofere soluții valoroase sau să iți pună la dispoziție resursele necesare pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru tine și familia ta.

2. Mai mult, am aranjat produsele în magazin în așa fel încât să găsești cu foarte mare ușurință ceea ce ai nevoie. Doar caută ingredientul dorit și vei putea alege dintre zeci de variante.

3. 75% dintre comenzi sunt expediate în aceeași zi, pentru că știm că timpul e foarte important pentru tine.

4. Suntem foarte flexibili. Poți alege prin ce firma de curierat să iți expediem coletul, poți face completări la comanda deja plasată și poți alege metoda de plată.

5. Suntem dedicați misiunii noastre de a face lumea din jurul nostru un pic mai sănătoasă, de aceea la noi pe blog vei găsi resurse valoaroase de informare: de la interviuri, la studii, la recenzii produse.

6. Având experiență de peste 7 ani în mediul online ai garanția faptului că orice problema ai putea întâmpina, cineva din echipa noastră se va implica să găsească un răspuns.

7. Ai 100% garanție pentru produsele cumpărate și drept de retur 30 de zile (vezi Termeni și condiții)

8. Depozitul nostru este autorizat de către Direcția Sanitar Veterinară și îndeplinește toate normele de igiena și siguranță. Astfel ai garanția faptului că produsele comandate au fost depozitate corespunzător și nu vei întâmpina surprize neplăcute.

9. Preturi corecte. Desi sănătatea nu are preț, știm că resursele financiare sunt limitate și trebuie folosite cu responsabilitate. De aceea ne străduim să avem cele mai competitive preturi și să oferim discounturi atractive ori de câte ori este posibil.

10.Discreție. Te asiguram că datele tale personale nu vor fi transmise unor terti, că nu vom folosi adresa ta de mail pentru comunicări inutile iar comenzile tale vor fi ambalate cu cea mai mare grija.

 

 

Te-am convins?

 

efarmacie.ro logo 

 

 

Pentru ca suntem transparenti 100%

Site-ul efarmacie.ro este operat de SC Medfusion SRL cu sediul in Floresti, Str. Prof. Ioan Rus nr. 72, jud. Cluj.

J12/3428/2012

RO31041639

email: office[at]efarmacie.ro

telefon: 0757.123.000