Magazin
Cosul tau

neutrient-magnesium

Blog RSS Feed

13 Feb Sănătatea femeilor de la A la Z
0 163
  Sănătatea femeilor de la A la Z Scris de Jenny Carson MRes, BSc (Hons), MBANT, Manager Servicii Tehnice și Nutriționist Senior Viridian Nutrition. Fiecare femeie merită să prospere. Există multe probleme de sănătate unice pentru femei, dar știai că multe dintre acestea pot fi gestionate cu sprijin nutrițional și modificări ale dietei și ..
11 Dec Cum transformă absorbantele din bambus experiența intimă
0 754
Cum transformă absorbantele din bambus experiența intimă   Absorbantele organice din bambus au devenit o opțiune populară și ecologică pentru femeile care caută alternative mai sustenabile și sănătoase la produsele tradiționale de igienă menstruală. Acest articol explorează beneficiile absorbantelor organice din bambus, oferind informații despr..
03 Jul Sănătatea mintală și sprijinul acesteia
Andrei 0 3812
Anxietatea a ajuns să fie o afecțiune comună în rândul oamenilor de pretutindeni, având ca factor principal stresul. Tulburările de anxietate se pot regăsi în fiecare marjă de vârstă și nu exclude jumătatea de sex masculin, chiar dacă femeile sunt mai predispuse la această afecțiune. Anxietatea poate să fie reprezentarea pură a îngrijorării. Oamen..
30 Jan Magneziul si Diabetul Zaharat. Exista vreo legatură? Explicatii oferite de farmacistul Efarmacie.ro
Andrei 0 1236
Te salut, Andrei sunt, farmacist la Efarmacie.ro   Azi iți scriu despre legătura dintre magneziu și diabetul zaharat, apoi ți-l voi prezenta pe Dl. Prof. Roman Morar din Cluj-Napoca a cărui misiune în viață este controlul diabetului pe cale naturală. Afirmațiile pe care le voi face sunt bazate pe studii stiințifice publicate în cea mai mare bi..
27 Jan Magneziul pentru sanatatea inimii. Explicatii oferite de farmacistul Efarmacie.ro
Andrei 0 654
Te salut, Andrei sunt, farmacist la Efarmacie.ro   Azi voi intra în detalii și îți voi spune despre importanța magneziului pentru sănătatea inimii și a întregului sistem cardio-vascular. Afirmațiile pe care le voi face sunt bazate pe studii stiințifice publicate în cea mai mare bibliotecă online dedicată studiilor medicale PubMed.  Atunci c..
26 Jan Care-i treaba cu magneziul? Explicatii oferite de farmacistul Efarmacie.ro
Andrei 0 791
Toata lumea vorbește despre magneziu și este considerat un moft pentru că ne ajută să dormim mai bine, dar magneziul este mult mai mult de atât și vei vedea mai jos. Cu siguranta ai auzit numeroase reclame cu: - magneziu pentru stres - magneziu pentru cârcei - magneziu pentru bărbați - magneziu împotriva epuizării - magneziu pentru inimă - magnezi..
12 Jul Rețete simple de vară. Chocolate Cups.
0 763
Un deliciu atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! Chocolate Cups-urile sunt perfecte pentru zilele de vară. când temperaturile cresc iar dorința noastră de răcorire este acerbă. O rețetă apetisantă, cu muuuultă ciocolată! Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă benefici..
12 Jul Rețete simple de vară. Supă cremă de broccoli.
0 640
Cauți o masă rapidă, ușoară și delicioasă, perfectă pentru zilele de vară? Această rețetă uimitoare  necesită doar câteva ingrediente simple și multă brânză.  Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă beneficiile pudrei MCT, spori de microbiom stabili la căldură și unt ghee. Sp..
12 Jul Rețete simple de vară. Omletă capresse.
0 568
Lunile de vară vin cu multe bucurii dar și provocări date de temperaturile ridicate. Azi îți propunem o rețetă ideală de mic dejun, rapidă și care promite să nu te țină prea mult în bucătărie! Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă beneficiile pudrei MCT, spori de microbiom s..
12 Jul Rețete simple de vară. Conopidă cu parmezan la cuptor.
0 526
O rețetă ușoară, de vară! Când temperaturile cresc ne dorim să petrecem tot mai puțin timp în bucătărie. Cu același gând ne-am trezit și noi azi, când în alergătura specifică "vieții de adult", ne făceam planurile pentru cină.  Așa a apărut rețeta de azi, sperăm să vă placă preparatul și să împărtășiți cu noi rețetele voastre de vară. Pentru extra ..
12 Jul 7 sfaturi să previi risipa alimentară
0 588
Vrei să ajuți planeta?  Risipa alimentelor este o problemă serioasă și globală. Știai că? 33% din toate alimentele produse la nivel global sunt pierdute sau risipite în fiecare an 45% din culturile rădăcinoase, fructele și legumele produse la nivel global se pierd sau se risipesc pe an 25% din alimentele risipite la nivel global ar putea hrăni..
28 Jun Dieta low carb chiar și când mănânci în oraș? Te învătăm noi cum!
0 383
Doar pentru că încerci să adopți un stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați nu înseamnă că trebuie să renunți la mâncarea din oraș pe care o savurezi în compania celor dragi!  Poți converti orice masă într-o masă keto sau low carb, dacă urmezi aceste sfaturi:   1️⃣ Evită în primul rând pâinea, pastele, cartofii și orezul. Dacă fac part..
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)