Magazin
Your Cart

Blog RSS Feed

18 Oct Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate
Andrei 0 29
Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate   Știai că suplimentele nutriționale standard doar furnizează nutrienți în fluxul sanguin, pe când suplimentele lipozomale fac un pas mai departe și însoțesc în siguranță substanțele nutritive până la celule? Iată 4 calități unice ale suplimentelor lipozomale Altrient: Stabilitate; Putere; ..
26 Aug Magneziul transdermal, spune adio pastilelor!
Claudia 0 145
În căutarea noastră de a găsi alternative la capsule și comprimate, azi îți facem cunoștință cu gama de magneziu transdermic de la BetterYou, o gamă care cuprinde creme, unturi, uleiuri și fulgi de baie pentru îngrijirea corpului, menite să îți asigure aportul de magneziu necesar, cât și să te ajute la relaxare.   Gama Magnesium - BetterYou   ..
18 Aug 5 superalimente care îți mențin mintea și corpul în armonie
Claudia 0 116
Când vine vorba de sănătate, nu toate alimentele sunt bogate în nutrienți, multe dintre alimentele moderne se încadrează cu vehemență în categoria nesănătoasă. Gradul tot mai ridicat de procesare al produselor alimentare reduce drastic cantitatea de vitamine și minerale pe care odinioară o găseam în abundență, în mod natural. Cu toate acestea exis..
05 Aug Somnul, sănătatea cognitivă și impactul dietei
Ioana 0 114
Somnul, sănătatea cognitivă și impactul dietei Petrecem aproximativ o treime din viața noastră dormind. Pentru unii acest lucru poate părea risipitor, pentru alții poate aduce o adevărată bucurie. Unde nu există nicio dispută este faptul că dormitul este la fel de esențial pentru corpul nostru ca mâncatul, băutul și respiratul. În timp ce do..
28 Jul 6 sfaturi simple pentru a te menține sănătos, activ și motivat!
Claudia 0 158
6 sfaturi simple pentru a te menține sănătos, activ și motivat!   Orice început e greu iar creierul nostru are un mecanism extraordinar să ne împingă spre ceea ce cunoaște deja. Nu e de mirare faptul că atunci când întreprindem activități noi, ne este greu să găsim motivația să le continuăm. De aceea ți-am pregătit o listă cu sfaturi rapide și ..
27 Jul Deficitul de magneziu - cauze, semne și sfaturi de a crește aportul
Ioana 0 116
Deficitul de magneziu - cauze, semne și sfaturi de a crește aportul  Corpul nostru are nevoie de magneziu, împreună cu multe alte minerale, pentru a funcționa corect și a rămâne sănătos.    Ce înseamnă un deficit de magneziu? Înseamnă pur și simplu că nivelurile de magneziu din corpul nostru sunt mai mici decât ar trebui să fie, afecțiune cu..
26 Jul Vacanța de vară. Cum ne pregătim pentru ea?
Claudia 0 167
Vacanța de vară. Cum ne pregătim pentru ea? În medie, petrecem 30 de ore pregătindu-ne pentru vacanța de vară, alegând hoteluri, bilete de avion și costumul de baie potrivit. Dar câți dintre noi ne dedicăm timp să gândim kit-ul de vitamine necesar pentru a ne menține sănătatea și vitalitatea, cu alte cuvinte pentru a pregăti terenul pentru zilel..
22 Jul Ciupercile, terapie?
0 213
Ciupercile, terapie? Ciupercile au fost recunoscute pentru proprietățiile medicinale pentru mai bine de 5 milenii. Însă doar în ultimele decenii, umanitatea posedă tehnologia necesară pentru a putea diseca ciupercile medicinale tradiționale, de a extrage sau izola biocomponente, focusul fiind în special pe componentele lor antitumorale. Au un ..
22 Jul De unde ne luăm energia? 4 mituri demascate!
Claudia 0 79
De unde ne luăm energia? 4 mituri demascate! Secolul vitezei aduce cu el o multitudine de ideologii legate de creșterea energiei, de optimizarea ei și menținerea pe durata întregii zile. De-a lungul timpului au apărut diverse „soluții rapide” pentru a ridica nivelul de energie dar oare cât sunt de adevărate și cum ne afectează ele în realitate? ..
12 Jun Antioxidanții din extractul Belinal® – reducere cu 34%  a ridurilor și 41% a petelor pigmentare
Claudia 0 136
În articolul trecut v-am arătat că Belinal® este un antioxidant excepțional, mai puternic chiar decât resveratrolul.   Capacitatea antioxidantă a polifenolilor din Belinal® aduce numeroase beneficii pentru sănătate.    Pielea, cel mai mare organ al nostru, este mai mult decât un simplu înveliș pentru corp. Aceasta ne protejează de lumea înconjură..
02 Jun 3 Motive să alegi Belinal®
Andrei 5 1970
  Ce este Belinal® ? Belinal® este denumirea patentată a extractului standardizat de Abies alba mill. (brad argintiu) recoltat sustenabil și ecologic din pădurile din Slovenia. Extractul de Abies alba mill. este un supliment nou, recunoscut de către EFSA în iulie 2017. Belinal® este recomandat de experți ca fiind sigur și eficient.   De ce es..
23 Mar Aminoacizii esentiali si neesentiali. Glutationul
0 2180
AMINOACIZII ESENȚIALI ȘI NEESENȚIALI. GLUTATIONUL   Ce sunt aminoacizi?             Sunt o unitate crucială a proteinei, conținând un grup amino și un grup carboxilic. Ele joacă un rol important în procesul de exprimare a genelor, care include o ajustare a funcțiilor proteinelor care facilitează ARN mesager. Sunt imperativi pentru susținerea să..
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.