Magazin
Your Cart

Super Weekend – Vitamina C Lipozomală YourZooki 1 + 1 cu 50% Reducere. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil ! Vezi aici promotia.

Journal Blog RSS Feed

23 Mar Aminoacizii esentiali si neesentiali. Glutationul
0 44
AMINOACIZII ESENȚIALI ȘI NEESENȚIALI. GLUTATIONUL   Ce sunt aminoacizi?             Sunt o unitate crucială a proteinei, conținând un grup amino și un grup carboxilic. Ele joacă un rol important în procesul de exprimare a genelor, care include o ajustare a funcțiilor proteinelor care facilitează ARN mesager. Sunt imperativi pentru susținerea să..
04 Mar Echipa Efarmacie.ro
0 162
Bine te-am găsit!   Fie că e prima dată când îți scriem sau faci deja parte din familia noastră de mai mult timp ne-am gândit că ar fi minunat să ne cunoaștem mai bine.   Începem noi, ce zici?   Firma noastră este stabilită în inima Ardealului, la Cluj, acolo de unde probabil ai auzit tot felul de zicale: cum că ne mișcăm foarte încet, suntem..
02 Mar Quercetina. Ce este?
Claudia 1 188
QUERCETINA – Ce este ?   Pandemia a adus în faţa publicului larg anumite fitochimicale ce au trăit fără griji până în prezent în umbră. Quercetina este un polifenol, găsit din abundenţă în multe vegetale cum ar fi ceapa, varza kale, mere, fructe de pădure sau ginko biloba. Quercetina este un pigment, ce nu poate fi sintetizat de către organismul..
02 Mar Altrient C - vitamina C lipozomală care îți redă frumusețea din interior
Andrei 0 73
Altrient® C - vitamina C lipozomală care îți redă frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea este o muncă..
20 Feb Sprayurile Orale BetterYou
Andrei 0 212
    Sprayuri Orale BetterYou   Se spune că sănătatea generală începe și se termină cu sănătatea intestinală. Ceea ce se întâmplă în intestine se manifestă și în alte părți ale corpului, la fel cum stilul de viață (dezechilibrat) are repercursiuni asupra sănătății intestinale. Dezechilibrele la nivelul intestinelor provoacă o modificare a proc..
23 Nov Mustela - Despre pielea normală a bebelușului
Alina 0 138
MUSTELA - DESPRE PIELEA NORMALĂ A BEBELUȘULUI Pielea normală a bebelușului este moale, suplă și mătăsoasă la atingere. Nu are neregularități sau semne evidente de uscăciune sau sensibilitate.   Pielea bebelușului tău este un înveliș de protecție împotriva lumii exterioare. Este, de asemenea, o sursă de interacțiune și emoție în legătură cu fieca..
23 Nov Tot ce trebuie să știi despre tehnologia lipozomală
1 390
Articol scris de Jackie Newson BSc Hons, Terapeut Nutrițional (traducere din limba engleză)     Deși există o multe variații în utilizarea suplimentelor alimentare în țările europene, un lucru este sigur - cele mai populare suplimente sunt vitaminele: în special vitaminele C, D și E1. Cu toate acestea, femeile favorizează și calciul care se af..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.