Magazin
Cosul tau

neutrient-magnesium

Produse și producatori RSS Feed

11 Dec Cum transformă absorbantele din bambus experiența intimă
0 770
Cum transformă absorbantele din bambus experiența intimă   Absorbantele organice din bambus au devenit o opțiune populară și ecologică pentru femeile care caută alternative mai sustenabile și sănătoase la produsele tradiționale de igienă menstruală. Acest articol explorează beneficiile absorbantelor organice din bambus, oferind informații despr..
03 Jul Sănătatea mintală și sprijinul acesteia
Andrei 0 3831
Anxietatea a ajuns să fie o afecțiune comună în rândul oamenilor de pretutindeni, având ca factor principal stresul. Tulburările de anxietate se pot regăsi în fiecare marjă de vârstă și nu exclude jumătatea de sex masculin, chiar dacă femeile sunt mai predispuse la această afecțiune. Anxietatea poate să fie reprezentarea pură a îngrijorării. Oamen..
12 Jul Rețete simple de vară. Chocolate Cups.
0 775
Un deliciu atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! Chocolate Cups-urile sunt perfecte pentru zilele de vară. când temperaturile cresc iar dorința noastră de răcorire este acerbă. O rețetă apetisantă, cu muuuultă ciocolată! Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă benefici..
12 Jul Rețete simple de vară. Supă cremă de broccoli.
0 651
Cauți o masă rapidă, ușoară și delicioasă, perfectă pentru zilele de vară? Această rețetă uimitoare  necesită doar câteva ingrediente simple și multă brânză.  Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă beneficiile pudrei MCT, spori de microbiom stabili la căldură și unt ghee. Sp..
12 Jul Rețete simple de vară. Omletă capresse.
0 578
Lunile de vară vin cu multe bucurii dar și provocări date de temperaturile ridicate. Azi îți propunem o rețetă ideală de mic dejun, rapidă și care promite să nu te țină prea mult în bucătărie! Pentru extra energie, poți adăuga unul din produsele noastre preferate – Butterfat Keto, care conține, pe lângă beneficiile pudrei MCT, spori de microbiom s..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
0 36585
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou.   Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele..
18 Oct Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate
Andrei 0 21221
Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate   Știai că suplimentele nutriționale standard doar furnizează nutrienți în fluxul sanguin, pe când suplimentele lipozomale fac un pas mai departe și însoțesc în siguranță substanțele nutritive până la celule? Iată 4 calități unice ale suplimentelor lipozomale Altrient: Stabilitate; Putere; ..
26 Aug Magneziul transdermal, spune adio pastilelor!
0 3711
În căutarea noastră de a găsi alternative la capsule și comprimate, azi îți facem cunoștință cu gama de magneziu transdermic de la BetterYou, o gamă care cuprinde creme, unturi, uleiuri și fulgi de baie pentru îngrijirea corpului, menite să îți asigure aportul de magneziu necesar, cât și să te ajute la relaxare.   Gama Magnesium - BetterYou   ..
05 Aug Somnul, sănătatea cognitivă și impactul dietei
Ioana 0 3235
Somnul, sănătatea cognitivă și impactul dietei Petrecem aproximativ o treime din viața noastră dormind. Pentru unii acest lucru poate părea risipitor, pentru alții poate aduce o adevărată bucurie. Unde nu există nicio dispută este faptul că dormitul este la fel de esențial pentru corpul nostru ca mâncatul, băutul și respiratul. În timp ce do..
27 Jul Deficitul de magneziu - cauze, semne și sfaturi de a crește aportul
Ioana 0 37852
Deficitul de magneziu - cauze, semne și sfaturi de a crește aportul  Corpul nostru are nevoie de magneziu, împreună cu multe alte minerale, pentru a funcționa corect și a rămâne sănătos.    Ce înseamnă un deficit de magneziu? Înseamnă pur și simplu că nivelurile de magneziu din corpul nostru sunt mai mici decât ar trebui să fie, afecțiune cu..
22 Jul Ciupercile, terapie?
0 9351
Ciupercile, terapie? Ciupercile au fost recunoscute pentru proprietățiile medicinale pentru mai bine de 5 milenii. Însă doar în ultimele decenii, umanitatea posedă tehnologia necesară pentru a putea diseca ciupercile medicinale tradiționale, de a extrage sau izola biocomponente, focusul fiind în special pe componentele lor antitumorale. Au un ..
12 Jun Antioxidanții din extractul Belinal® – reducere cu 34% a ridurilor și 41% a petelor pigmentare
0 3212
În articolul trecut v-am arătat că Belinal® este un antioxidant excepțional, mai puternic chiar decât resveratrolul.   Capacitatea antioxidantă a polifenolilor din Belinal® aduce numeroase beneficii pentru sănătate.    Pielea, cel mai mare organ al nostru, este mai mult decât un simplu înveliș pentru corp. Aceasta ne protejează de lumea înconjură..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)