Magazin
Your Cart

Quantumpharm, Bio-Resveratrol (30 capsule)

Quantumpharm, Bio-Resveratrol (30 capsule)
Quantumpharm, Bio-Resveratrol (30 capsule)
Call Center
Lu – Vi 08:00 – 18:00, S. 09:00 – 12:00

Telefon 0757.123.000

Livrare
Curier Rapid – 14,90 Lei

Gratuit comenzi peste 300 Lei

42,16 Lei
Fără TVA: 38,68 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Cod produs:: PARM1116

Acest supliment alimentar a fost elaborat pe baza celor mai noi date din literatura de specialitate. Are in compozitie extract de vin rosu, resveratrol natural si extract de piper negru, care mareste efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic.
Miracolul Francez este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de stiinta, si se refera la o serie de beneficii de sanatate dobandite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin rosu de buna calitate. Studiile clinice au demonstrat ca antioxidantii si in special RESVERATROLUL, sunt raspunzatori de acest miracol.

Administrare:
Se recomanda consumul zilnic de 1 capsule,cu un pahar de apa sau suc de fructe.

Compozitie:
Resveratrol natural extras din radacina de Polygonum cuspidatum 300mg;
Extract din Piper negru(Piper nigrum)95% piperina 67mg;
Extract de vin rosu, 30% polifenoli 67mg;

Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent in numeroase fructe, in special negre, precum strugurii, murele, afinele. De asemenea, resveratrolul se regaseste in cantitati considerabile in vin, datorita acestei substante vinul fiind considerat sanatos pentru organism (in cazul in care este consumat in cantitati moderate). Popularitatea resveratrolului din ultimii ani a crescut din cauza studiilor care au atestat faptul ca poporul francez este sanatos in mare parte datorita consumului de vin. Vinurile cele mai bogate in resveratrol sunt Pinot Noir (Bourgogne), Merlot, Grenache si Mourvedre. Dintre plantele care contin resveratrol, cele mai importante sunt urmatoarele: strugurii (in special cei negri, resveratrolul fiind prezent in principal in pielitele boabelor de struguri), afinele, arahidele, murele, rubarba, boabele de cacao (acestea constituie o sursa importanta de flavonoide si bineinteles de resveratrol, iar ciocolata neagra, cu un continut de 75% cacao, este considerata a doua cea mai importanta sursa de resveratrol dupa vin).

Resveratrolul consumat sub forma orala este absorbit in proportie de 70% in intestin, acesta fiind un procent extrem de mare pentru un polifenol. Conform studiilor, la doar 3 ore dupa consum, cele mai importante cantitati de resveratrol s-au depistat in duoden, rinichi, ficat si plamani, colon si splina, inima si creier.

 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.