Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate

 

Știai că suplimentele nutriționale standard doar furnizează nutrienți în fluxul sanguin, pe când suplimentele lipozomale fac un pas mai departe și însoțesc în siguranță substanțele nutritive până la celule? Iată 4 calități unice ale suplimentelor lipozomale Altrient:

  • Stabilitate;
  • Putere;
  • Dimensiune optimă;
  • Uniformitate.

 

LivOn sunt cei mai importanți producători de lipozomi autentici, iar calitatea, fiabilitatea și eficacitatea lor excepțională se datorează tehnologiei avansate.

LivOn Labs este lider în cercetarea proceselor de fabricație și formularea suplimentelor de suplimente lipozomale de mulți ani încoace, lucrând alături de experți recunoscuți la nivel mondial, care pot analiza procentul și calitatea încapsulării lipozomale în orice produs.

De aceea, suplimentele lipozomale Altrient oferă rezultate atât de incredibile și obțin recenzii atât de pozitive.

cum se pune altrient C

Acest lucru se realizează prin:

  • testarea eficienței încapsulării lipozomilor,
  • testarea ingredientelor
  • analiza dimensiunii lipozomilor.

 

În acest fel, LivOn Labs se asigură că produsele lor dictează standardul în calitate și eficiență de pe piață. Deși este posibil să nu poți face această analiză acasă, există câteva lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când ești în căutarea unui produs de bună calitate:

1. Suplimentele lipozomale trebuie să utilizeze fosfolipide adecvate.

Pentru a face lipozomi stabili și puternici care încapsulează suplimentul și nu se dezintegrează rapid, este esențial să fie adăugate fosfolipide prelevate dintr-o sursă purificată cu un amestec natural de fosfolipide. Procentul de fosfatidilcolină trebuie să fie ridicat.

Fosfolipidele sunt de obicei disponibile comercial sub formă de lecitină de soia sau de floarea-soarelui și ulei de canola.

Din păcate, din cauza economiei, multe suplimente lipozomale sunt produse din lecitine de calitate slabă, care au cantități insuficiente de fosfatidilcolină și fosfatidiletanolamină pentru a produce lipozomi. Aceste lecitine de calitate scăzută sunt ieftine și utilizate de obicei ca aditivi alimentari și sunt ineficiente la producerea lipozomilor.

2. Suplimentele de vitamine lipozomale de calitate necesită proporții egale de fosfolipide și nutrienți.

În mod ideal, ar trebui să avem proporții egale de nutrienți cu fosfolipide. Analiza independentă a majorității suplimentelor lipozomale de pe piață, precum și a preparatelor de casă, a arătat că în majoritatea nu se folosesc o cantitate și / sau o calitate adecvată de fosfolipide pentru încapsularea lipozomilor, rezultând emulsii.

Adesea, atunci când se face o emulsie, se utilizează un emulgator ca stabilizator, cum ar fi lecitina, pentru a preveni separarea lichidelor. Ideea este că simpla amestecare a ingredientelor utilizate într-un produs lipozomal va produce doar o emulsie, ceea ce nu trebuie confundat cu un supliment lipozomal.

O modalitate simplă de a identifica rapid dacă un produs este probabil o emulsie sau nu este de a verifica cantitatea de lecitină sau fosfolipide enumerate în produs.

Dacă nu sunt cuantificate sau listate ca alte ingrediente, atunci nu există suficient material pentru a produce lipozomi. În special, ar trebui să se verifice produsele lipozomale vândute sub formă de capsule, deoarece multe nu conțin suficientă lecitină sau fosfolipide.

3. Suplimentele de vitamine lipozomale trebuie preparate și păstrate într-un mediu fără oxigen.

Lipozomii sunt instabili și trebuie protejați de căldură și oxidare, pentru că altfel se vor descompune rapid. Acesta este motivul pentru care LivOn Labs utilizează un ambalaj cu doză unică, deoarece alte metode de ambalare suferă de oxidare.

Ambalajul cu doză unică protejează produsul de oxigen până cu câteva momente înainte de a fi consumat, păstrându-l sigur și eficient pentru perioada de valabilitate a produsului. Produsele îmbuteliate sunt expuse în mod repetat la oxigen, deci trebuie consumate rapid.

4. Care sunt semnele fizice ale unui supliment de vitamine lipozomale de calitate inferioară:

  • Consistență.

Un produs apos ar sugera că nu există suficiente fosfolipide sau că au o calitate care nu este la nivelul standard pentru lipozomi. O pastă groasă ar sugera o lipsă de apă pentru crearea lipozomilor. Acest lucru se întâlnește mai ales în capsule, deoarece capsulele se vor dizolva dacă ar exista suficient material apos pentru a produce lipozomi.

  • Uniformitate.

Dacă simți o textură granuloasă sau de bulgări, atunci aceasta se datorează faptului că substanțele nutritive se dispun sub formă de cristale și nu mai sunt încapsulate în lipozomi.

  • Volum.

Atunci când este încapsulată corect în lipozomi, o doză de 1.000 mg de vitamina C lipozomală ar trebui să fie de aproximativ 5 ml sau o linguriță.

 

altrient c cum se pune in pahar