Magazin
Cosul tau

neutrient-magnesium

Ingrediente RSS Feed

03 Jul Sănătatea mintală și sprijinul acesteia
Andrei 0 3745
Anxietatea a ajuns să fie o afecțiune comună în rândul oamenilor de pretutindeni, având ca factor principal stresul. Tulburările de anxietate se pot regăsi în fiecare marjă de vârstă și nu exclude jumătatea de sex masculin, chiar dacă femeile sunt mai predispuse la această afecțiune. Anxietatea poate să fie reprezentarea pură a îngrijorării. Oamen..
17 Jan Sunt flavonoidele bune pentru creier?
0 36580
Sunt flavonoidele bune pentru creier?   Vrei să-ți menții sănătatea mentală pe măsură ce îmbătrânești? Descoperirile noilor cercetări raportate în jurnalul Academiei Americane de Neurologie, “Neurology”, sugerează că un aport mai mare de flavonoide, o clasă de compuși adesea colorați care apar în plante – poate fi protector pentru sănătatea cre..
18 Oct Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate
Andrei 0 21192
Cum recunoști vitaminele lipozomale de calitate   Știai că suplimentele nutriționale standard doar furnizează nutrienți în fluxul sanguin, pe când suplimentele lipozomale fac un pas mai departe și însoțesc în siguranță substanțele nutritive până la celule? Iată 4 calități unice ale suplimentelor lipozomale Altrient: Stabilitate; Putere; ..
22 Jul Ciupercile, terapie?
0 9291
Ciupercile, terapie? Ciupercile au fost recunoscute pentru proprietățiile medicinale pentru mai bine de 5 milenii. Însă doar în ultimele decenii, umanitatea posedă tehnologia necesară pentru a putea diseca ciupercile medicinale tradiționale, de a extrage sau izola biocomponente, focusul fiind în special pe componentele lor antitumorale. Au un ..
12 Jun Antioxidanții din extractul Belinal® – reducere cu 34% a ridurilor și 41% a petelor pigmentare
0 3177
În articolul trecut v-am arătat că Belinal® este un antioxidant excepțional, mai puternic chiar decât resveratrolul.   Capacitatea antioxidantă a polifenolilor din Belinal® aduce numeroase beneficii pentru sănătate.    Pielea, cel mai mare organ al nostru, este mai mult decât un simplu înveliș pentru corp. Aceasta ne protejează de lumea înconjură..
02 Jun 3 Motive să alegi Belinal®
Andrei 5 26250
  Ce este Belinal® ? Belinal® este denumirea patentată a extractului standardizat de Abies alba mill. (brad argintiu) recoltat sustenabil și ecologic din pădurile din Slovenia. Extractul de Abies alba mill. este un supliment nou, recunoscut de către EFSA în iulie 2017. Belinal® este recomandat de experți ca fiind sigur și eficient.   De ce es..
23 Mar Aminoacizii esentiali si neesentiali. Glutationul
0 9190
AMINOACIZII ESENȚIALI ȘI NEESENȚIALI. GLUTATIONUL   Ce sunt aminoacizi?             Sunt o unitate crucială a proteinei, conținând un grup amino și un grup carboxilic. Ele joacă un rol important în procesul de exprimare a genelor, care include o ajustare a funcțiilor proteinelor care facilitează ARN mesager. Sunt imperativi pentru susținerea să..
02 Mar Quercetina. Ce este?
1 3100
QUERCETINA – Ce este ?   Pandemia a adus în faţa publicului larg anumite fitochimicale ce au trăit fără griji până în prezent în umbră. Quercetina este un polifenol, găsit din abundenţă în multe vegetale cum ar fi ceapa, varza kale, mere, fructe de pădure sau ginko biloba. Quercetina este un pigment, ce nu poate fi sintetizat de către organismul..
02 Mar Altrient C - vitamina C lipozomală care îți redă frumusețea din interior
Andrei 0 17805
Altrient® C - vitamina C lipozomală care îți redă frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea este o muncă..
23 Nov Mustela - Despre pielea normală a bebelușului
Alina 0 22253
MUSTELA - DESPRE PIELEA NORMALĂ A BEBELUȘULUI Pielea normală a bebelușului este moale, suplă și mătăsoasă la atingere. Nu are neregularități sau semne evidente de uscăciune sau sensibilitate.   Pielea bebelușului tău este un înveliș de protecție împotriva lumii exterioare. Este, de asemenea, o sursă de interacțiune și emoție în legătură cu fieca..
23 Nov Tot ce trebuie să știi despre tehnologia lipozomală
1 38552
Articol scris de Jackie Newson BSc Hons, Terapeut Nutrițional (traducere din limba engleză)     Deși există o multe variații în utilizarea suplimentelor alimentare în țările europene, un lucru este sigur - cele mai populare suplimente sunt vitaminele: în special vitaminele C, D și E1. Cu toate acestea, femeile favorizează și calciul care se află..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)