betteryou oral spray banner

 

 

Sprayuri Orale BetterYou

 

Se spune că sănătatea generală începe și se termină cu sănătatea intestinală. Ceea ce se întâmplă în intestine se manifestă și în alte părți ale corpului, la fel cum stilul de viață (dezechilibrat) are repercursiuni asupra sănătății intestinale. Dezechilibrele la nivelul intestinelor provoacă o modificare a proceselor de absorbție, care la rândul ei conduce la o deficiență a nutrienților și micronutrientilor din organism.

 

Suplimentarea tradițională cu tablete și capsule se bazează pe procesele digestive, astfel, nivelul de absorbție poate varia, fiind îngreunat în mod special în cazul sindromului intestinului iritabil, boală Crohn și boală celiacă. Tabletele sau capsulele nu sunt potrivite tuturor persoanelor. Unora  dintre noi, în special copiilor și persoanelor în vârstă, le este foarte incomod să le înghită.

 

Sprayurile orale de la BetterYou reprezintă o alternativă  ușoară și eficientă de suplimentare cu nutrienți esențiali. Această metodă de administrare a nutrienților, direct în țesutul moale al mucoasei bucale aduce un beneficiu major în ceea ce privește absorbția. Studiile desfășurate la Universitatea din Cardiff evidențiază o absorbție de 2.8  mai bună a nutrienților în cazul administrării vitaminelor sub formă de spray. Cu sprayurile BetterYou pulverizezi picături de dimensiuni foarte mici, perfect echilibrate, care sunt eliberate direct în gură. Micile picături se absorb rapid, asigurând o asimilare rapidă a nutrienților deoarece pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă, în loc să se bazeze pe prelucrarea primară de către sistemul digestiv unde mare parte din nutrienți sunt mai greu absorbiți.

 

Sprayuri orale de la BetterYou acoperă nevoile nutriționale ale copiilor și adulților, propunând o gama variată precum: Vitamina C, vitamina D, Complex de B-uri, Multivitamine, Fier, vitamine pentru Vegani și Turmeric.

 

Mai mult, BetterYou este una dintre primele companii din lume care folosește în toate produsele sale ambalaje reciclate în proporție de 100% (70% plastic reciclat din oceanele lumii, 30% plastic reciclat de la consumatori), toate ambalajele fiind reciclabile. In plus, în niciun produs din gama BetterYou nu se găsește ulei de palmier sau derivați ai acestuia.

 

 

 

Vedetele brandului BetterYou sunt sprayurile cu Vitamina D.

 

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor și dinților, la funcționarea normală a sistemului imunitar și muscular. Deși corpul nostru are capacitatea naturală de a sintetiza vitamina D prin expunerea la șoară, stilul nostru de viață sedentar, folosirea cremelor cu factor de protecție solară, precum și dietele bogată în alimente procesate au condus la reducerea semnificativă a nivelului de vitamina D necesar.

Grupe de risc:

  • Femeile însărcinate sau care alăptează
  • Bebeluși și copii
  • Adulți peste 65 de ani
  • persoane cu pielea mai închisă la culoare
  • Persoanele care urmează o dietă vegană sau vegetariană

 

Sprayuri cu vitamina D pentru întreagă familie:

  • D400 infant - Spray cu Vitamina D 3 400 ui, fără aromă- 100 de doze zilnice
  • D400 Junior - Vitamina D3 pentru copii peste 3 ani, 400 ui, aromă plăcută de mentă- 100 de doze zilnice
  • D3000 – Vitamina D 3 3000 ui pentru un sistem imunitar puternic, 100 de doze zilnice
  • D4000 - Vitamina D3 4000 ui- 100 de doze zilnice
  • D1000 Vegan 1000 ui –vitamina D 3 1000 ui din sursă vegetală-m 100 de doze zilnice
  • D1000 - Vitamina D 3 1000 ui pentru un stil de viață sănătos- 100 de doze zilnice
  • D3000+K2 - combinația ideală de vitamina D3 și K2 - 30 de doze zilnice

Sprayurile de la BetterYou NU conțin îndulcitori, coloranți sau arome artificiale, sunt delicioase, ușor de administrat, dar mai presus de toate, sunt foarte eficiente.

 

Descoperă întreagă gama de produse de la BetterYou aici.