Bine te-am găsit!

 

Fie că e prima dată când îți scriem sau faci deja parte din familia noastră de mai mult timp ne-am gândit că ar fi minunat să ne cunoaștem mai bine.

 

Începem noi, ce zici?

 

Firma noastră este stabilită în inima Ardealului, la Cluj, acolo de unde probabil ai auzit tot felul de zicale: cum că ne mișcăm foarte încet, suntem domoli sau că bancurile ajung cu întârziere la noi. Acum că am reușit, sperăm, să îți smulgem un zâmbet, să începem prezentarea.

Din spatele tastaturii, cea care scrie acest mesaj, te salut eu, Claudia. M-am alăturat echipei de un an, când majoritatea firmelor împuținau membrii din cauza pandemiei, iar Efarmacie.ro s-a gândit să îmi ofere o șansă. Trecem mai departe, la procesarea comenzilor.

 

Cine îți răspunde la telefon?

 

Ioana - cea multifuncțională, la care toți apelăm când avem nelămuriri , cea care luptă să avem cele mai bune prețuri. Ea e cea mai veche in firma si are cate un cuvant bun de spus pentru toata lumea.

Andreea – perseverenta și rezilienta Andreea, cea care pana sa ne intalneasca și-a schimbat locul de muncă de 5 ori in 2 ani. Noi ne bucuram ca ii place la noi pentru ca nu e lucru caruia Andreea sa nu-i dea de capat.

Fiindcă i-a plăcut de noi, Andreea ne-a recomandat-o pe Gabriela. Ea te face să râzi doar dintr-o grimasă, e rapidă și harnică exact ca o furnică si vede mereu partea bună a lucrurilor.

Georgiana – ambitioasa si hotarata, tanara mamica venită din concediu de maternitate, Georgiana ne-a cucerit cu poveștile ei despre Alexandra, fetița ei, dar și cu abilitatea ei de a ne organiza necesarul de produse.

Claudia, cea de mai sus, de care colegii spun, iar eu îi cred, că am vocea calda si ca sunt extrem de atentă la detalii.

 

Mergem la pregătirea comenzilor.

Cine deține cele mai dibace mâini?

 

Tanti Steluța – care declară cu zâmbetul pe buze că și-ar dori să fie cu 30 de ani mai tânără doar să mai poată lucra cu noi.

 

Iulia – dieteticianul nostru iscusit, ne încântă mereu cu rețetele ei inedite dar ne și ține la curent cu informații nutriționale

 

Silviu – ultimul membru sosit in echipa noastra, de care declarăm noi că e priceput la aproape orice.

 

Loredana – sora Georgianei și contabila firmei, mai ridică o sprânceană când ne încurcăm în chitanțe însă are mereu grijă de noi să nu uităm să plătim vreo factură.

 

Andrei și Alina – menționați ultimii au fost aici primii, sunt cei care au dat naștere, dintr-un apartament cu 3 camere, întregului concept.  Andrei, creierul familiei, e cel care își pierde nopțile cu idei, planuri, griji. Noi îl apreciem pe ascuns, că lui nu îi plac laudele. De multe ori munca lui nu se vede, dar mereu se simte.

Alina, ultima menționată, însă cu siguranță prima când vine vorba să ne ofere ajutor, cea care muncește mai mult ca oricare dintre noi, e cea care își dă sufletul să găsească cele mai bune produse și cele mai generoase sfaturi.

Ăștia suntem noi, 11 oameni care ne-am găsit și ne-am plăcut, exact cum sperăm să o faci și tu.

Continuarea poți să o scrii tu. Cine ne citește azi mesajul?

Încântați de cunoșțință.

 

Cu drag,

Echipa

logo efarmacie.ro