În căutarea noastră de a găsi alternative la capsule și comprimate, azi îți facem cunoștință cu gama de magneziu transdermic de la BetterYou, o gamă care cuprinde creme, unturi, uleiuri și fulgi de baie pentru îngrijirea corpului, menite să îți asigure aportul de magneziu necesar, cât și să te ajute la relaxare.

 

Gama Magnesium - BetterYou

 

Un ingredient care este adesea trecut cu vederea deși este un nutrient vital este magneziul. Magneziul este responsabil de 325 de reacții chimice din interiorul corpului și ajută la susținerea absorbției calciului, menținerea sănătății oaselor și a dinților și funcționarea optimă a sistemului nervos. Magneziul contribuie, de asemenea, la relaxarea și recuperarea corpului, contribuind la reducerea oboselii.

Aplicat direct pe piele, magneziul este foarte rapid absorbit în epidermă, prin vasele de sânge și apoi către mușchii de dedesubt. În acest sens, sistemul digestiv este complet ocolit și absorbția este îmbunătățită.

 

Începem prezentarea cu primul produs, unul dintre cele mai noi sosite - Untul de corp cu magneziu.

 

Acest unt este un amestec hrănitor de ulei de magneziu BetterYou cu unt de shea, unt de cacao, ulei de nucă de cocos și vitamina E, care ajută la revigorarea și refacerea pielii, precum și la îmbunătățirea elasticității și a sănătății generale ale pielii.

Ideal pentru pielea uscată, inclusiv pielea cu eczeme și predispusă la psoriazis.

 

Al doilea produs prezentat, Spray-ul de corp cu ulei de magneziu reprezintă o alternativă la untul de corp, cu aplicare ușoară sub formă de pufuri.

 

Formulat pentru utilizare topică, BetterYou Zechstein Magnesium începe absorbția imediat când este masat în piele, contribuind la o relaxarea naturală.

Cu adevărat util pentru crampele musculare, cele care ne trezesc în mijlocul nopții în agonie!

 

Dacă dorești o cremă de corp, atunci al treilea produs poate fi pe gustul tău - Loțiunea de corp cu magneziu BetterYou este o loțiune de corp ușoară, care folosește ulei de magneziu și alte ingrediente pentru piele, concepute pentru a revigora pielea, precum și pentru a îmbunătăți elasticitatea și sănătatea generală a acesteia.

 

Este formulată folosind ulei de nucă de cocos 100% natural, unt de shea și vitamina E.

 

Dacă îți place să faci baie, să te relaxezi după o zi încărcată, atunci cel de-al patrulea produs - Fulgii de baie cu magneziu, va fi pe gustul tău. Acești fulgi sunt atât de speciali, doar îi adaugi în baie și începi să simți cum mușchii obosiți și dureroși se relaxează.

 

Magneziul utilizat în fulgii de magneziu a fost purificat în mod natural de peste 250 de milioane de ani pentru a garanta că este lipsit de poluanți antropici și metale grele.

 

Ultimul produs de care îți povestesc azi este Magnesium Gel, un produs medaliat cu premiul pentru cel mai bun produs sportiv de către Functional Sports Nutrition, este ideal pentru utilizare în timpul exercițiilor fizice sau după, în recuperarea post antrenament.

 

Doar 1 ml de gel oferă un minim de 100 mg de magneziu elementar absorbabil în mod optim.

 

Descoperă întreaga gamă aici »

 

Vrei să citești mai multe despre acest subiect? Poți încerca

Deficitul de magneziu - cauze, semne și sfaturi de a crește aportul prin click aici

Somnul, sănătatea cognitivă și impactul dietei prin click aici