Altrient® C - vitamina C lipozomală care îți redă frumusețea din interior 

 

Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?

 

Frumusețea este o muncă din interior, iar nutrienții și vitaminele pe care le consumăm sunt cei mai importanți factori pentru a obține un ten fantastic, sănătos și luminos. Așadar, frumusețea și strălucirea exterioară sunt pur și simplu un rezultat al introducerii nutrienților potriviți în alimentația noastră. 

 

Care este nutrientul de care avem cea mai mare nevoie pentru o piele sănătoasă și care sunt beneficiile lui pentru piele? Ce este tehnologia lipozomală și cum funcționează suplimentele lipozomale? Despre toate acestea îți povestim în acest articol care sperăm să îți fie de mare ajutor.

 

Altrient C și Tehnologia Lipozomală

Vitamina C este nutrientul de care pielea noastră are nevoie pentru a-și efectua procesul de regenerare pe tot parcursul vieții. Aceasta ajută corpul să își repare celulele deteriorate ale pielii și să se rehidrateze pentru a se bucura de un plus de strălucire.

    

Vitamina C de la Altrient® este cu totul specială datorită formulării acesteia. Formula lipozomală oferă absorbție maximă a vitaminei C în organism - are cel mai înalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor.

 

    Cum funcționează tehnologia lipozomală?

 

Tehnologia lipozomală este tehnologia prin care medicamentele și nutrienții ajung țintit la destinație, fără a afecta celulele sănătoase, dar și fără să fie afectați de sucurile gastrice. Astfel, metoda de încapsulare lipozomală a vitaminelor și nutrienților - o metodă de livrare direct la nivel celular, prin încapsularea nutrientului într-o bulă microscopică de fosfolipide asigură o biodisponibilitate excelentă, de aproape 99%. 

 

Substanțele nutritive din Altrient® C sunt capabile să treacă prin sistemul nostru digestiv intacte și nu se distrug în timp ce trec prin mediul acid al stomacului și al intestinului subțire datorită stratului dublu de protecție care protejează nutrienții de acidul gastric.⁠ Astfel, sistemul de livrare este extrem de avansat și asigură o biodisponibilitate de aproape 99%.

 

 

Tehnologia lipozomală are următoarele beneficii:

 

- Biodisponibilitate crescută și absorbție la nivel celular: în cazul suplimentelor și medicamentelor lipozomale, biodisponibilitatea este mai mare, ceea ce înseamnă că acestea sunt absorbite mai rapid, dar și în cantitate mai mare.

- Toxicitate redusă: intrucat substanțele active țintesc lipozomii, restul celulelor nu sunt afectate de acestea, ceea ce înseamnă că tehnologia lipozomală reduce toxicitatea. Acest lucru este benefic în special în cazul tratamentul oncologice.

- Absorbție intestinală accelerată: și absorbția intestinală este accelerată de tehnologia lipozomală, biodisponibilitatea suplimentelor lipozomale fiind crescută.

- Stabilitate crescută a nutrienților: lipozomii permit nutrientului să aibă o stabilitate mai bună.

- Protecția intestinului de agenții potențial iritanți: tehnologia lipozomală permite protejarea intestinului de agenții care ar putea pătrunde în sistemul gastrointestinal, provocând daune.

- Biodisponibilitate mai mare a medicamentului / nutrientului: medicamentul sau nutrientul administrat prin folosirea tehnologiei lipozomale are o disponibilitate mai mare, ceea ce înseamnă că este absorbit mai rapid, făcându-și efectul într-un timp mai redus.

Află mai multe despre tehnologia lipozomală aici.

 

cum se pune altrient in pahar

 

 

Beneficiile Vitaminei C pentru piele

    Vitamina C este un antioxidant extrem de puternic, jucând un rol vital în producția de colagen - proteina care conferă elasticitate pielii. Pe măsură ce procesul de îmbătrânire avansează, colagenul se descompune și ridurile încep să apară, iar pielea, în cele din urmă, își pierde din fermitate. Astfel, dacă nivelurile de vitamina C sunt menținute, organismul va putea să producă nivelurile necesare de colagen întotdeauna, ținând liniile fine și ridurile la distanță.

 

beneficiile Altrient c

 

Beneficiile Vitaminei C:

 

- Luptă împotriva ridurilor, a petelor pigmentare și a zonelor deteriorate ale pielii;

- Luptă împotriva efectelor nocive ale razelor UV - Când pielea este expusă la razele UV, radicalii liberi deteriorează celulele sănătoase. Așadar, o modalitate de a sprijini pielea și de a ne readuce corpul în echilibru optim este de a neutraliza radicalii liberi cu ajutorul vitaminei C. Cea mai fiabilă modalitate de a ajunge la epidermă (partea mai adâncă a pielii) este prin suplimentarea orală, deoarece este greu să obții produse topice care să pătrundă dincolo de derm (straturile exterioare ale pielii).

- Protejează celulele împotriva stresului oxidativ; 

- Promovează o piele mai curată și mai radiantă;

- Ajută la formarea colagenului în organism;

- Oferă fermitate și elasticitate pielii;

 

Studii Clinice & Rezultate

 

Un studiu clinic realizat timp de 4 săptămâni a investigat proprietățile anti-îmbătrânire ale produsului Altrient® C - primele pliculețe lipozomale cu vitamina C din lume. Rezultatele studiului au demonstrat că participanții care au luat Altrient C și-au îmbunătățit semnificativ elasticitatea pielii în perioada de 4 săptămâni a studiului clinic, comparativ cu cei care au luat placebo. Participanții care utilizează Altrient® C și-au îmbunătățit fermitatea și elasticitatea pielii cu 32,7% în aceeași perioadă. După doar 14 zile, fermitatea și elasticitatea pielii se îmbunătățiseră deja cu 15,1% (peste 1% pe zi în medie). 100% dintre participanți au raportat că vor trece la Altrient C în favoarea produsului actual de îngrijire a pielii. Studiul a implicat 60 de participanți cu o piele îmbătrânită non-fermă cu vârste cuprinse între 31 și 65 de ani. 50% au luat 3 plicuri de Altrient C pe zi timp de 4 săptămâni și 50% au luat un placebo. Fermitatea și elasticitatea pielii participanților au fost măsurate în cadrul testului Cutometer MPA 580, cu un dispozitiv de măsurare a elasticității pielii - Courage + Khazaka electronic GmbH.

 

imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii cu altrient

 

 

Un alt studiu controlat cu placebo, efectuat de Princeton Consumer Research Ltd în 2014, a analizat în mod specific efectele vitaminei C Altrient® asupra sănătății pielii, obținând rezultate uimitoare. Studiul a arătat că Altrient® C, primul supliment lipozomal cu vitamina C din lume, a crescut elasticitatea și fermitatea pielii cu 60,8% în doar 12 săptămâni, crescând la 61,4% în 16 săptămâni, prin creșterea producției de colagen pentru a reduce ridurile și a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. Aceste rezultate incredibile au fost obținute prin consumare a 3 pliculețe pe zi de vitamina C Altrient pe o perioadă de 16 săptămâni. La fel de încurajator a fost faptul că persoanele care luau doar 1 pliculeț pe zi au văzut, de asemenea, o îmbunătățire impresionantă a elasticității pielii cu 34,99%. Grupul care a luat placebo nu a arătat deloc îmbunătățiri, de fapt a arătat o ușoară scădere a elasticității pielii.

 

cresterea elasticitatii si fermitatii pielii cu altrient c

 

 

Cercetări suplimentare efectuate au arătat că cei cu acnee au nivelurile de antioxidanți din sânge semnificativ mai mici. În special, nivelul de vitamina C s-a dovedit a fi cu până la 40% mai mic la persoanele care suferă de acnee decât la persoanele cu o piele mai sănătoasă. Vitamina C inhibă compușii din organism care sunt pro-inflamatori, făcând-o ideală pentru utilizare în afecțiuni inflamatorii precum acneea. Conform observațiilor clinice timpurii, suplimentarea cu 800 mg până la 3 g de vitamina C zilnic a arătat o îmbunătățire clară a simptomelor acneei.

 

Premiile câștigate

 

Altrient® C a fost declarat câștigător în cadrul premiilor Marie Claire Skin Awards 2020 cu titlul de "Cel mai bun supliment de îngrijire a pielii". Acest premiu este încă o validare a faptului că vitamina C, atunci când este livrată în mod corect în organism, ajută pielea să strălucească din interior.

 

 

”A câștiga acest prestigios premiu la cea de-a 10-a aniversare a Altrient este o dovadă a cât de bun este acest produs pentru piele și a deceniului nostru de muncă grea împărtășind acest produs uimitor cu atât de mulți." - Jonathan Orchard, Director Abundance & Health.

 

 

Alte premii obținute:

- Vogue Beauty Awards 2020 - Medalia de Argint.

- Rude Health 2020 - Cel mai bun produs pentru imunitate

- Janey Lee Grace 2020 Platinum Awards - Medalia de Aur

 

altrient premii

 

Testimoniale

„Vitamina C este practic combustibil pentru corpul nostru - este necesară în atât de multe procese de la cap până la picioare. Nu numai că ajută la fabricarea colagenului, dar ajută și corpul tău să se detoxifice, cea mai mare parte întâmplăndu-se prin piele, în timp ce transpiri. Nu este singurul antioxidant care ajută, dar este cu siguranță unul dintre cei mai importanți. ” - dr. Thomas E Levy, un expert de renume mondial în vitamina C.

 

”Un produs grozav. Îi poți simți efectul după 5 minute. Dormi mai bine și te simți mai bine în general. Îl consum zilnic pentru a-mi îmbunătăți textura pielii.” - Ioana M.

 

”Am mai multă energie, pielea mea este mai sănătoasă, mă simt mult mai bine, iar dinții și unghiile s-au întărit vizibil. Se absoarbe ușor și se administrează la fel de ușor.” - Maria V. 

 

Bibliografie

  • https://www.abundanceandhealth.co.uk/en/blog/post/54-clinical-trial-proves-research-shows-altrient-c-makes-skin-33-firmer
  • https://www.abundanceandhealth.co.uk/en/blog/post/113-the-truth-about-vitamin-c-and-skin
  • https://www.abundanceandhealth.co.uk/en/blog/post/103-getting-to-grips-with-adult-acne